Омладина ДСС представила "Политички времеплов"

Омладина Демократске странке Србије представила је данас први број часописа "Политички времеплов", који ће се бавити политичким, економским, друштвеним и социјалним темама.

- Представили смо часопис "Политички времеплов", којим смо желели да покажемо домет национално одговорне политике српских власти и где ће нас та национално одговорна политика одвести - рекла је члан Председништва Омладине ДСС Милица Дука испред "Руског цара" у Кнез Михаиловој улици.

Дука је додала да је можда најважнији задатак Омладине ДСС да упозори младе да ће, ако се таква политика настави у наредном периоду у Србији бити још тежа ситуација, још мање перспективе, а школовање бити још скупље.

Према њеним речима, у првом броју часописа се налазе одговори на питања шта ће се дешавати са српском економијом у наредном периоду, где ће ратовати српски војници једног дана и која су нова питања и поглавља која отварају господа Пајтић, Тадић и Зукорлић и куда она заиста воде Србију.

Она је додала да су текстове у часопису написали представници Омладине ДСС и најавила даље промоције и издања тог листа.

- На нама младима је задатак да вршњацима, али и свима другима, укажемо где води ова политика коју српске власти спроводе и како ће заиста изгледати наш живот у неком наредном периоду. Ми се морамо изборити за неке нове и боље дане у Србији - закључила је Дука.