Наставак акције "Упознај се"

У организацији Омладине ДСС и Извршног одбора ДСС, настављена је акција "Упознај се", током које су омладинци странке посетили централне органе, важне државне институције и знамења у Београду.


Као и прошлој фази акције, омладинци су посетили Извршни одбор ДСС, где су угостили председник и потредседник Извршног одбора ДСС - Милован Милошевић и Драган Даничић, а након тога су посетили посланички клуб Демократске странке Србије у Народној скупштини Србије, где су их угостили народни посланици.
Младе чланове ДСС су поздравили и председник парламента и посланици осталих странака, који су се налазили у сали у време док су са скупштинског балкона омладинци пратили расправу о закону о младима, на који су изнели озбиљне примедбе. Неке од тих примедби младих чланова Странке представили су посланици ДСС у току скупштинске расправе.

Омладинце су, као и прошлог пута, дочекали Милица Дука, члан Председништва Омладине ДСС и Никола Пешић, члан Извршног одбора ДСС, а поздравили су их и Марко Милутиновић, члан Председништва ДСС и Немања Петровић, председник Омладине ДСС.

Омладинци ће сутра посетити и просторије Странке у улици Браће Југовића, где ће их угостити Милош Јовановић, потпредседик ДСС и Петар Петковић, портпарол ДСС, а након тога ће посетити и Фонд "Слободан Јовановић".