Општински одбор Савски Венац

Војводе Миленка 33,
тел/факс: 361-30-32
е-адреса: savskivenac [@] oo.dss.rs
Радно време: 15-20ч
Александар Копривица, председник

 

 

 

 

ПРЕДСЕДНИК

Александар Копривица

ПОТПРЕДСЕДНИК

Радмила Стањевић

 

Душан Илић

 

Душко Божовић

 

Душко Томашевић

 

Павле Гладовић

 

Смиљка Мијаиловић

 

Владимир Станковић

 

Милан Рисинић