Урош Јанковић:Видимо Двери као коалиционог партнера, подржали би Обрадовића као кандидата патриотске опозиције

Уколико буду расписани парламентарни избори, ДСС као коалиционог партнера засигурно види Двери, а у том случају су спремни и да подрже Бошка Обрадовића као заједничког кандидата патриотске опозиције, каже за "Победу" Урош Јанковић, високи функционер те странке.

Милош Јовановић: ДСС није Вучићева конструктивна опозиција

Постоје граничне ситуације када питање реакције јавности није пресудно. Дубоко сам уверен да странка која дозволи да појединац, попут господина Вукадиновића, буде јачи од њеног председништва, не треба и не заслужује да постоји – каже у разговору за Данас Милош Јовановић, потпредседник ДСС и кандидат за председника те странке, одговарајући на питање да ли је нормално да се из странке искључује бивша председница која је ДСС поново увела у парламент.

Mилoш Joвaнoвић: Вучић и Taдић исти, ДСС и Двeри jeдинa oпoзициja

Пoтпрeдсeдник Дeмoкрaтскe стрaнкe Србиje Mилoш Joвaнoвић изjaвиo je у Нoвoм дaну тeлeвизиje Н1, дa лoкaлнe кoaлициje сa нaпрeдњaцимa нису рaзлoг сукoбa сa Ђoрђeм Вукaдинoвићeм, вeћ прeдсeднички избoри. ДСС, кaкo кaжe, нe жeли сaмo дa мeњa Aлeксaндрa Вучићa, вeћ и пoлитику прeмиjeрa дa Eврoпa нeмa aлтeрнaтиву.

Коштуница је и даље једини прави државник

 Интервју Уроша Јанковића за часопис „Поредак“, јул 2016. године.

Лидер београдског одбора Демократске странке Србије о страначкој организацији, изборима, кандидатури за прeдседника и колегама.

Потапамо свој брод да бисмо се укрцали на ЕУ Титаник

Не може се све време седети на две столице. Америка ће тек да се врати у овај део света због страха од Русије. Велика је грешка власти што није руско–хуманитарној бази у Нишу дала могућност екстериторијалности.