СРЕЋАН РОЂЕНДАН РЕПУБЛИКО СРПСКА!

Демократска странка Србије и Српски покрет Двери качењем великог транспарента "МОЈА РЕПУБЛИКА, МОЈА СРПСКА" и бакљадом у Београду обележили су рођендан Републике Српске.

Акција "Бранимо устав јер бранимо Србију"

Демократска странка Србије је данас, у свим градовима Србије, обележила осму годину од доношења Устава Републике Србије.

Том приликом, председница ДСС Санда Рашковић Ивић обратила се јавности на штанду ДСС у парку Петра Бојовића у Београду.

“Сачувати Устав Србије је врло важно, јер тиме чувамо Србију од распада. Променом Устава дошло би до тога да на територији Србије настане нова квази држава – такозвана држава “Косова”, истакла је председница ДСС.

Санда Рашковић Ивић рекла је да одбрана Устава Србије спречава да на територији Србије настане нека нова аутономија попут Санџачке као и да не може доћи до федерализације Србије.Председница ДСС истакла је да промену Устава од нас тражи Европска унија, како би показали своју  сарадљивост и додала:

“Ово је знак да треба да одустанемо од прикључивања Европској унији, зато што прикључивањем Европској унији пада стандард грађана, отимају се пензије, расту разне даџбине. Зато грађани треба да знају да промена Устава и приближавање Европској унији њима, као појединцима, не може да донесе ништа добро, већ само даље осиромашење и поробљавање.”

sanda-ustav-2-300.jpg sanda-ustav-3-300.jpg sanda-ustav-4-300.jpg sanda-ustav-5-300.jpg sanda-ustav-fonet-1-300.jpg sanda-ustav-fonet-2-300.jpg

Акција "Бранимо устав јер бранимо Србију", распоред локација штандова у Београду

Демократска странка Србије ће у суботу 8. Новембра 2014. на Митровдан обележити 8 година од доношења Устава Републике Србије. Тим поводом у свим општинама и градовима Србије активисти ДСС ће на штандовима разговарати са грађанима којима ће бити подељено и писмо председнице ДСС др Санде Рашковић Ивић.

СРЕЋАН БОЖИЋ И НОВА 2014. ГОДИНА

Градски одбор Демократске странке Србије Београд честита свим грађанима Божић са жељом да највећи Хришћански празник проведу у радости, духовном миру и истинском благостању уз традиционалан поздрав: